Een B2B shop of portaal geïntegreerd met SAP

Complete bedrijfsprocessen draaien op SAP. Producten, prijsafspraken, orders, assortimenten, facturen, voorraden en je klanten, de waarheid staat in SAP. Dus logisch dat je voor een webshop of webportaal gebruik wilt maken van die gegevens.

Wij helpen je graag.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Universele ERP integraties

Innovadis is specialist op het gebied van B2B commerce met volledige systeemintegratie. Wij realiseren e-commerce omgevingen en portalen die naadloos werken met softwaresystemen, zoals SAP, Microsoft Dynamics 365, NAV en AX. Door je webshop te integreren met je eigen ERP-pakket met onze universele integraties, kun je veel tijd en geld besparen.

integratie:

interne systemen

Met onze oplossing zorgen we ervoor dat je data toegankelijk is via je eigen online omgevingen, 24/7 en als het wenselijk is, zelfs real time. Een naadloze integratie met je interne systemen, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid net zo vanzelfsprekend zijn als de service en kwaliteit van je bedrijf.


Efficiënter:

Slimmer werken

Meer doen met dezelfde mensen, efficiënter werken en minder zaken dubbel opslaan. Slechts een paar voorbeelden van de voordelen van een integratie van je webshop, applicatie of website met je SAP-systeem. Bovendien verbeter je de communicatie met relevante informatie naar je (potentiële) klanten.


24/7 bereikbaar:

Tevreden klanten

In de huidige 24-uurs economie verwachten je klanten dat je altijd bereikbaar bent. Een webportaal of shop kan veel doen. Geef je klanten inzage in hun bestellingen of facturen, maak voorraden en prijzen zichtbaar en verwerk bestellingen online, rechtstreeks in je ERP. Tevreden klanten en optimale integratie in je bedrijfsprocessen, waardoor je ook nog eens bespaart.


personalisatie:

leer je klant kennen

Met een koppeling van je relatiebeheer (klanten/debiteuren) naar een online omgeving, creëer je ongekende mogelijkheden op het gebied van online marketing. Verrijk klantdata met bezoek- en koopgedrag in je (B2B) webshop, portaal of website en benader je klanten met voor hun relevante content, producten of diensten.

Leer je klanten kennen, analyseer koop- en klikgedrag en weet waar je kansen liggen.

Wat houdt zo'n koppeling nu precies in?

Die vraag is niet zonder extra informatie direct te beantwoorden. Want welke informatie uit SAP heb je nodig voor je webshop, portaal of website en welke informatie wil je vanuit je online omgeving opslaan of bijwerken in SAP? En wil je die informatie real-time uitwisselen of is een dagelijkse update voldoende? En dan is er nog veel meer mogelijk.

Wij adviseren je graag over:

money.png

Realtime SAP koppeling

Voor prijzen, assortimenten en voorraadinformatie

laptop.png

Inzicht in klanten

Een SAP-koppeling voor debiteuren / klanten

pie-chart.png

Bestellingen & facturen

SAP-koppeling voor orders, statussen en facturen

Over Innovadis

Innovadis helpt haar opdrachtgevers in de care en in de maakindustrie met slimme oplossingen die bijdragen aan hun succes. Onze kennis van de markt en branches combineren wij met onze kennis van de technologie. Zo zijn wij dé kennispartner van onze opdrachtgevers. Onze focus ligt hierbij op fabrikanten en B2B oplossingen.

"Wij helpen de business van onze klanten te verbeteren dankzij onze slimme oplossingen die bijdragen aan hun succes!"

Bezoek Innovadis.com

Enkele opdrachtgevers

Wij staan voor kennis, kwaliteit en een duurzame relatie. Dankzij onze unieke manier van werken, halen we samen met onze opdrachtgevers de beste resultaten. Hieronder enkele samenwerkingen waar wij trots op zijn!

DBI
Vredestein
Pentair
Comfoor
Jaarbeurs
AXA

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen de integratie van SAP met een shop of portaal? Vul dan het formulier in!

Laat je gegevens achter!