Tips en inspiratie voor het invoeren van Internet of Things.

Internet of Things is het internet van dingen. Daarmee zegt het meteen wat het is: het sluit producten aan op internet, waardoor ze ons dagelijks leven veraangenamen en verbeteren. Je kunt precies zien waar je Stella e-bike staat. Ook als hij is gestolen. En je weet het direct als je de laatste fles Coca Cola uit je ijskast haalt. Deze whitepaper vertelt je hoe je als organisatie op een laagdrempelige manier Internet of Things kunt inzetten.

Gratis whitepaper!

Vul het formulier in en je ontvangt de whitepaper binnen enkele minuten in je mailbox.

Wat lees je in deze whitepaper?

analysis.png

Wat is Internet of Things eigenlijk?

quality.png

Hoe kun je Internet of Things succesvol toepassen?

content.png

Wat zijn de voor- en nadelen van Internet of Things?

"The best way of learning about anything is by doing." 

-Richard Branson-

Over Innovadis.

Met ruim 25 jaar ervaring bedenken en bouwen we samen met onze opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. Onze kracht zit in onze team-aanpak. Samen met onze opdrachtgevers bedenken en creëren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij hun strategie en doelen.

We gaan voor duurzame relaties met al onze opdrachtgevers en partners. Opdrachtgevers waar we al meer dan 10 jaar mee samenwerken zijn geen uitzondering. Wij worden blij wanneer onze oplossingen mensen daadwerkelijk verder helpen en toegevoegde waarde leveren.

Als echte IT-professionals kunnen we alles automatiseren, maar uiteindelijk vinden ook wij persoonlijk contact leuker. Heb je ondersteuning nodig, een supportvraag, een (IT)-uitdaging waar we ons in vast mogen bijten of wil je een van onze medewerkers spreken? Neem dan vooral contact met ons op!

Nieuwsgierig naar andere whitepapers?

Wij delen graag onze kennis en inspireren je met de nieuwste technologische trends. Kijk snel op de Innovadis Academy website voor nieuwe whitepapers of events.

Laat je inspireren!