Wij delen onze kennis.

Download op deze pagina whitepapers over verschillende interessante onderwerpen.

Onze whitepapers.

Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van IoT, portalen, applicaties, sites, systemen, etc. Daarnaast hebben wij dankzij onze jarenlange ervaring in ons vakgebied enorm veel kennis opgedaan binnen de Smart Health en de Smart Industry.  Zo weten we zeker dat we onze klanten altijd van het beste advies kunnen voorzien en bouwen we samen aan slimme toepassingen.

Maar hoe kunnen we onze kennis nu ook echt goed delen? En hoe zorgen we ervoor dat we dit dan op een handige manier doen? Maak kennis met onze whitepapers! Door middel van verschillende whitepapers bundelen wij onze kennis. Wil je meer weten over een onderwerp waarvan nog geen whitepaper beschikbaar is? Neem dan gerust eens contact met ons op. We proberen regelmatig nieuwe whitepapers te publiceren. Houd daarom onze website goed in de gaten voor nieuwste whitepapers. Zo blijven jullie ook op de hoogte. Graag gedaan!

CMS pakket selectie, een onmogelijke eerste stap.

Hoe belangrijk is een CMS-pakket als je een website, webshop of portaal wilt laten ontwikkelen? Nou, heel belangrijk! Maar is het ook belangrijk welk CMS-pakket het dan precies moet zijn? Wij vinden dat minder belangrijk…

Er zijn enorm veel verschillende mogelijkheden. Maar hoe maak je nou de juiste keuze? Lees hierover meer in onze whitepaper.

Coming soon:
Whitepaper Product Informatie Management (PIM).

Wat kun je van deze whitepaper verwachten?
Zonder de juiste tooling kost het enorm veel tijd om de juiste productinformatie te verspreiden over meerdere kanalen. Meerdere keren aanbieden, in verschillende formats, maar wel met exact dezelfde inhoud. Een tijdrovende klus! Er zijn verschillende PIM oplossingen, maar welke past bij jouw organisatie? In onze whitepaper krijg je handvatten, tips&tricks en nog veel meer informatie.

Wij werken voor.

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4
Logo 5
Logo 6
Logo 7
Logo 8